Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin özgürlükçü bir anayasaya kavuşma zamanı gelmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin de böyle bir değişime destek verebileceği düşüncesinde ve...

Gündem

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek hafta görüşmek için randevu talep ettiklerini duyurdu.

Gündem

Irak Başbakanı Sudani, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Bağdat Uluslararası Havalimanı'nda karşıladı. Erdoğan, daha sonra Erbil'e ziyaret gerçekleştirecek.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 2012'de gittiği Irak'a 12 yıl sonra ilk kez ziyaret düzenleyecek. Erdoğan'ın ilk durağı Bağdat, ikinci durağı...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile İstanbul'daki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

Gündem

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Eğitim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakında öğretmen ataması yapacaklarını açıkladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de biraraya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Erdoğan, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün Ramazan Bayramı nedeniyle telefonda görüştü.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram mesajında hedeflerini anlattı ve '4 yıllık seçimsiz dönemi' bu hedefleri gerçekleştirmek için kullanacaklarını söyledi.

Siyaset

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 00.30’da AK Parti Genel Merkezi’nde konuşaağını açıkladı.