Halkın sesi Haberleri

halkın sesi haberleri ve güncel halkın sesi gelişmeleri, halkın sesi ile ilgili tüm video, halkın sesi fotoğrafları ve halkın sesi haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Asfaltlama çalışmalarından sonra yollarda aşırı hız yapılması ve sık sık kazaların meydana gelmesinden kaynaklı hız kesme kasisleri birçok mahallede kurulmuştu.

Yerel

Yüksekova Belediyesi tarafından açılan yeni yolda zemin güçlendirme ve kumlama çalışması yapıldı. Cumhuriyet Mahallesine yeni bir yol kazandırıldı.

Yerel

Havaların soğuması ve yağışların artması kışlık ayakkabı ve bot fiyatlarındaki artış, tamircilerin yoğun mesai yapmasına neden oldu.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında pazar günün Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yerel

Yüksekova'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken ekipler de kar mesaisine başladı.

Yerel

Yüksekova'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Yerel

Yüksekova'da meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Yerel

İran’ın Tebriz kentinde yaşayan Ahad ve Samed Ateşbar kardeşler 500 yıllık geçmişi olan mahallede 3 katlı tarihi bir evi satın...

Yerel

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesi’nde yolların uzun zamandır bozuk olması ve düzeltilmemesi mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Yerel

Hakkari'de keşfedilen 3 mağaranın doğa turizmine kazandırılması için çalışma başlatıldı. 

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında 30 bin öğrenci ders başı yaptı.