Kaldırım Haberleri

kaldırım haberleri ve güncel kaldırım gelişmeleri, kaldırım ile ilgili tüm video, kaldırım fotoğrafları ve kaldırım haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde karayolları tarafından Çevre yolundan Sabancı kavşağına kadar  6 kilometrelik bir kaldırım yapılıyor.

Yerel

Hakkari’de kaldırımda yürüyen kişi, binadan kopan beton parçasının kafasına düşmesi sonucu ağır yaralandı.

Yerel

Yüksekova Belediyesi zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinde kaldırım işgaline yönelik denetimlerini sürdürdü.

Yerel

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde dün gece etkili olan kar yağışı sonrası kaldırımların temizlememesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Yerel

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinin merkez girişindeki çevre yolu üzerinde yer alan kaldırım çökme endişesi yaratırken, vatandaşların tepkisine neden olmuştu.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yeni Mahallesinde 4 kilometre uzunluğunda yaya kaldırımı yapılıyor.

Yerel

Yüksekova Belediyesi zabıta ekipleri tarafından şehir merkezinde kaldırım işgaline yönelik denetimi yapıldı.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan İpekyolu Caddesinde yapılan kaldırımların ardından kaldırım taşlarının arasının dolması için üzerine kumlama...

Yerel

Van'ın İpekyolu ilçesinde kaldırım kenarına unutulan şüpheli torba polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan torbadan turşu bidonu ve kışlık sebze...

Yerel

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinin merkez girişindeki çevre yolu üzerinde yer alan kaldırım çökme endişesi yaratırken, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yerel

Yüksekova’da ruhsatsız olduğu belirlenen yaklaşık 15 çay işletmesi ve kıraathane mühürlendi.

Yerel

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinin çarşı merkezindeki kaldırımı işgal eden seyyar satıcı, kahvehane işletmecileri ve bazı esnaflara, vatandaşlar tepki gösterdi.