Kanalizasyon Haberleri

kanalizasyon haberleri ve güncel kanalizasyon gelişmeleri, kanalizasyon ile ilgili tüm video, kanalizasyon fotoğrafları ve kanalizasyon haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentte meydana gelen su ve kanalizasyon arızaları ile mücadele ediyor.

Yerel

Yüksekova'da Büyükçay deresine akan logar suları büyük tehlike saçıyor.

Yerel

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri kentte bir taraftan arızalar diğer taraftan ise sıcaklarla mücadele ediyor.

Yerel

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcakların her geçen gün arttığı kentte su ve kanalizasyon arızalarını gidermeye devam...

Yerel

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) tarafından Gürpınar’da yapımı devam eden ‘İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar hızlandı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak havalara rağmen ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

Yerel

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu 11 ayrı su ve kanalizasyon arızasına müdahale etti.

Yerel

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları hummalı çalışma sonucunda Merzan Mahallesi’ndeki içme suyu arızasını giderdi.