Karayolları Haberleri

karayolları haberleri ve güncel karayolları gelişmeleri, karayolları ile ilgili tüm video, karayolları fotoğrafları ve karayolları haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde karayolları tarafından Çevre yolundan Sabancı kavşağına kadar  6 kilometrelik bir kaldırım yapılıyor.

Yerel

Yüksekova Dağlıca karayoluna düşen çığ nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Yerel

Van - Hakkari karayolunun Güzeldere geçidinde meydana gelen çığın ardından Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürürken ulaşım da kontrollü olarak sağlanıyor.

YÜKSEKOVA

Yüksekova Yeniköprü mevkiinde yolda seyreden aracın alt kısmına dağdan kopan kaya parçaları isabet ederken, şans eseri ölen yada yaralalanan olmadı.

YÜKSEKOVA

Yüksekova'da etkili olan kar yağışı sonrası karla kaplanan kaldırımlar temizlenmeyi bekliyor.

Yerel

Hakkari -Yüksekova Karayolunun Yeni Köprü mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol da ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Yerel

Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen su arızalarını programlı bir şekilde onarıyor.

Yerel

Karayolları ekipleri tarafından Dağlıca yolu güzergahında yaklaşık bir ay önce asfaltlanan yolda asfalt tabakasından ayrılan taşlar tehlike saçmaya devam ediyor.

Yerel

Yüksekova ilçesinde tarihi İpekyolu üzerinde yer alan ve birçok noktayı birbirine bağlayan Aytemiz petrol yakınındaki kavşağa trafik ışıkları bırakıldı.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yeni hastane inşaatı çalışmalarında sona gelindi.

Yerel

Yüksekova’da İpekyolu üzerinde yer alan kavşağın kapatılması vatandaşları mağdur etti.