Karayolları Genel Müdürlüğü KGM tarafından 3 BİN kamu işçi alımı kapsamında 1. gün için kura çekimleri başladı. KGM kura çekimleri hangi iller için yapılacak? İşte kura çekimi yapılacak iller ve sonuç sorgulamaya dair tüm detaylar.

3000 asil-3000 yedek aday için kuralar başladı

​6.000 asil ve yedek aday noter kurası ile bugün 1. Gün kuraları kapsamında başladı. Açık iş sayısı kadar asıl 3.000 ve asıl sayının 3 katı kadar da yedek 3.000 aday noter kurası ile belirleniyor. Kuralar Karayolları Genel Müdürlüğü konferans salonunda noter huzurunda başladı.

KGM 30 Mayıs 2023 Salı 1. gün noter kurası illeri

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars illeri için olacak. Kura çekimi saat 10.00 itibarıyla başladı. Haberimizin en altındaki sonuç sorgulama adresinden durumunuzu takip edebilirsiniz.

KGM 31 Mayıs 2023 Çarşamba 2. gün noter kurası illeri

Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye, Düzce illeri için aynı şekilde saat 10.00’da noter kurası başlayacak.

Karayolları işçi alımı kura sonuçları

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM işçi alımları 1. Gün kurası başladı. KGM 3000 işçi alımı için kura sonuçları noter onayından sonra hemen bu adreste ilan edilecek. İşte kura sonuç sorgulama adresi:

KGM 3000 işçi alımı kura sonuçları.

Editör: Erkan Çobanoğlu