Şemdinli haber Haberleri

Şemdinli haber haberleri ve güncel Şemdinli haber gelişmeleri, Şemdinli haber ile ilgili tüm video, Şemdinli haber fotoğrafları ve Şemdinli haber haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde, Güvenlik korucusu Y.Y silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Y.Y'nin intihar etmeden önce ise sosyal medya hesabından...

Yerel

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Çubuklu köyüne çığ düşmesi sonucu Yol ulaşıma kapandı.Yolun trafiğe açılması için özel idare ekipleri çalışma başlattı.

Yerel

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde “Şemdinli Üzümkıran köyü sakinleri: Köyü terk etmek zorunda kalacağız” başlıklı haberimiz üzerine Şemdinli kaymakamlığı yazılı açıklamada bulundu.

Yerel

Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli'de düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova-Şemdinli karayolunda medyana gelen trafik kazasında Süleyman Miroğlu ve Rıfat Uysal isimli vatandaşlar yaralandı.

Yerel

Hakkari'nin Irak sınırdaki Derecik ilçesinde başlatılan seracılık faaliyeti gün geçtikçe büyüyor. 

Yerel

Yüksekova Devlet Hastanesi’nde bulunan kantinde eşyaların fiyatlarının yüksek olması, hasta ve hasta yakınlarının tepkisini çekti.

Yerel

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde dünyaya gelen ve soğutma (hipotermi) ihtiyacı olduğu tespit edilen bebek, ambulans helikopter ile Van'daki hastaneye sevk edildi.

Yerel

Hakkari’nin Şemdinli Belediyesi tarafından sokak hayvanlarını kısırlaştırma çalışması devam ediyor.

Yerel

Hakkâri’nin Derecik ilçesine bağlı köylerde kış öncesi vatandaşlar, dağlardan yakacak odun ve hayvanlar için meşe yaprakları topluyor.

Yerel

Hakkari'nin En Pahalı ve En Ucuz İlçeleri? Sorusunun cevabı ise şu şekilde...

Yerel

Cumhuriyet Halk Parti Şemdinli ilçe gençlik kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, partisinden istifa ettiği öğrenildi.