Toplu taşıma Haberleri

toplu taşıma haberleri ve güncel toplu taşıma gelişmeleri, toplu taşıma ile ilgili tüm video, toplu taşıma fotoğrafları ve toplu taşıma haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


YÜKSEKOVA

Yüksekova’da aralık ayı itibarıyla toplu taşımada Elektronik Ücret Toplama Sistemi uygulanırken S.S. 3 Nolu kooperatif ile Şehir İçi ve TOKİ...

YÜKSEKOVA

Yüksekova Belediyesi 28 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak olan EKPSS için ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

Yerel

Yüksekova’da taşıma sorunu ile ilgili S.S. 16 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Behçet Özdemir açıklama bulundu.

Yerel

Yüksekova’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, denetim komisyonu ve trafik jandarması ekipleri işbirliğiyle taşıma yapan okul servisleri denetlendi.

Yerel

Yüksekovalılar toplu taşıma araçlarının akşam saat 23.00'a kadar uzatılmasını talep ediyor.

Yerel

Yüksekova'da toplu taşıma araçlarına yapılan yüzde 80 oranındaki zam bugün itibariyle geçerli olmak üzere yüzde 60 olarak güncellendi.

Yerel

Yüksekova'da toplu taşıma araçlarına yarından geçerli olmak üzere yüzde 80 zam yapıldı.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, belediye tarafından alınan 6 adet toplu taşıma aracını iki tanesinin teslim aldıklarını...

Yerel

Yüksekova Belediyesine bağlı Yol Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile zabıta ekipleri ilçe merkezinde toplu taşıma araçlarını denetledi.

Yerel

Yüksekova genelinde toplu taşıma hizmeti veren araçlarda denetim yapıldı.

Yerel

Yüksekova'da taşımacılık kooperatifleri ile belediye arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle toplu taşıma araçları gün boyu çalışmadı.

Yerel

Yüksekova Belediyesine bağlı Yol Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile zabıta  ekipleri ilçe merkezinde  toplu taşıma araçlarını  denetledi.