Millet İttifakı liderleri, 14 Mayıs seçimlerine 8 gün kala İstanbul Maltepe'de düzenlenen mitingde buluştu.

Mitinge Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra ittifak ortağı diğer parti liderleri Meral Akşener, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş da katıldı.

Saat 17.30'da başlayan miting öncesi Maltepe miting alanı doldu. Mitinge gelenler, polisin güvenlik noktalarındaki kontrollerin ardından alana alındı.

KARAMOLLAOĞLU: 15 MAYIS YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK

Mitingde konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Selamünaleyküm muhterem İstanbullu kardeşlerim. Sizin şu ortaya koyduğunuz tablodan inşallah 14 Mayıs'ta mührü Millet İttifakı'na vereceğinizin işaretini görüyorum. İnşallah 15 Mayıs yeni bir dönemin başlangıcı, Sayın Kılıçdaroğlu'nun da cumhurbaşkanlığının tescili olacak" dedi.

"Sizin sıkıntılarınızı biliyoruz, onlara derman olacak projeleri, ilkeleri de son bir buçuk yılda hazırlardık. Biz sadece vaatte bulunmuyoruz" diyen Karamollaoğlu, "her mağdur insanın derdiyle dertlenmeyi kendilerine ilke edindiklerini" söyledi.

Karamollaoğlu, "Adalet başta olmak üzere her konuya el atacağız. Sanayide mutlaka bir devrim yapacağız" diye konuştu.

HABERİND EVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Ferhat Yiğit