Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası galibi Fenerbahçe, Aralık ayında Süper Kupa'nın sahibi olmak için kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi takip etmek isteyen sporseverler, "Süper Kupa finali nerede oynanacak, ne zaman?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?

2023 Süper Kupa finalinin adı belli oldu. 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılılar ve sarı lacivertliler, lig başlamadan önce bir kez daha kozlarını paylaşacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak 50. Süper Kupa finalinin tarihi 29 Aralık olarak güncellendi. Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) maçın nerede oynanacağını da açıkladı.

SÜPER KUPA NEREDE OYNANACAK?

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktır. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacaktır…

Editör: Erkan Çobanoğlu