Hakkari Valisi Ali Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ziyaretine gelen İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Matematik Öğretmeni Ayça Köse, Karşıyaka Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Dilek Çiçek ve 7. Sınıf öğrencisi Yusuf İslam Koyun’u makamında ağırladı.

Vali Çelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, ziyaretçileri ile sohbet etti. Öğrenciler Dilek ve Yusuf İslam ile gelecek hedefleri hakkında sohbet eden Vali Çelik, temsili olarak makam koltuğunu Dilek Çiçek’e devretti. Temsili olarak Valilik makamına geçen Dilek Çiçek’e Vali Ali Çelik’in Hakkari’nin en büyük sorunu nedir? sorusu üzerine; Dilek Çiçek: “Dağlık yapısı sebebiyle yaşanan şehirleşme sorunları” cevabını verdi.

Dilek Çiçek; çocuklarımıza 23 Nisan’ı bayram olarak hediye eden Atatürk’e ve kendilerini makamında ağırlayan Vali Ali Çelik’e teşekkür etti.

“Çocuk demek, yarın demek. Yarın demek, umut demek.”

Vali Çelik, öğrencilerle yaptığı sohbette; “Siz çocuklar umudun en büyük temsilcisisiniz, yarınlar gençlerin olacak. Yarınların güzel olması için, yaşadığımız birçok zorluğu aşmanın en büyük parametresi de sizin azminiz ve kararlılığınızdır. Bunlar bize büyük bir umut veriyor. Çocuk demek, yarın demek. Yarın demek, umut demek. Sizin sayenizde bu umudu hep koruyacağız.” diyerek, geleceğimiz olan çocuklarımızdan beklentilerimizi dile getirdi.

Vali Çelik; ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti ve öğrencilere hediye takdim etti.

80-338

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ