VAN - Kadınlar 3'ncü Ligi'nde heyecan 2'nci hafta maçları ile devam etti.  3'ncü Lig 20'nci grupta mücadele eden Van ekibi İki Nisan Şengençler Spor Kulübü, Yüksekovalı teknik direktör Cengiz Uzunköprü liderliğinde emin adımlarla ilerliyor.Ligin ilk iki maçında Muş temsilcileri ile karşılaşan Van ekibi, rakiplerini yenerek 6 puanı hanesine yazdırmayı başardı. 

Hedeflerinin üst lige çıkmak olduğunu kaydeden Yüksekovalı teknik direktör Uzunköprü, "Grubumuzda 7 takım var. İlk hafta Muş deplasmanına gittik ve 1-0 kazandık. Biz diğer takımlara göre antrenmanlara daha geç başladık. 20-25 günlük bir zaman kaybımız oldu ama yavaş yavaş takımı toparlıyorum. 8 tane transfer yaptık ve 3-4 tane daha transfer yapmayı düşünüyoruz. Bu transferleri yaparsak inşallah ligde hedefimize ulaşırız. Grupta ilk iki sırada yer alanlar play off'a kalıyor" dedi. 

Cc-98

Kulübün desteklenmeye ihtiyacı olduğunu belirten Uzunköprü, "Sayın Van Valimizden, İpekyolu Kaymakamından kulübe destek bekliyoruz. Bu kızlar Van'ın kendi çocukları" ifadelerini kullandı.

3 haftadır kulübün başına getirildiğini vurgulayan Uzunköprü, "Takımıma, oyuncularıma güveniyorum. 3'ncü hafta dinleniyoruz. Bu da bizim için iyi oldu. O arada da transferler yaparak eksiklerimizi kapatacağız" şeklinde konuştu.

Ccccc-1

Ccc-27

Kaynak: YÜKSEKOVA HALKIN SESİ