Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğünde Polis memuru olarak görev yapan Mahir Çağlar İle Yüksekova Anadolu lisesinde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Sevilay Kırmızıaltın Çifti Yüksekova belediyesinde düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Yüksekova Belediyesi evlendirme memuru Hatice Çapa tarafından kıyılan nikahın şahitliğini İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nuri Turan ve ve çiftin arkadaşları yaptı.

Vsddar

Damat  Mahir Çağlar  yaptığı açıklamada, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaptığını söyledi.

Görev yaptığı süre içerisinde Sevilay Kırmızaltınla tanıştığını ve hayatını birleştirdiğini anlatan Çağlar şunları kaydetti:

"Güzel bir mutluluğa adım atmak için bugün hayatımızı birleştirdik.29 şubat tarihi için özellikle bir çalışmamız yoktu.

Eşimle çalışma günlerimize göre belirlediğimiz bir gündü. Nikah tarihini dün aldık bugün de evlendik. kesinlikle bizim içinde bir tesadüf oldu."

Gelin Sevilay Çağlar ise "Ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık. Ortak bir etkinlikte denk geldik. 29 şubat günü bizim içinde sürpriz oldu biz de bugün fark ettik. zaten çok kısa sürede gelişti başvuru yapmamız". İfadelerini kullandı.

Öte Yandan Yüksekova Belediyesinde görevli Evlendirme memuru Hatice Çapa Nikah İçin başvuruları aldıklarını söyledi.

Düğün törenine İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nuri Turan ve çiftin arkadaşları katıldı.

Sdr5

Zxd