Yüksekova  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna tarafından karşılanan Vali Çelik, odanın konferans salonunda şoför esnafının sorun ve taleplerini dinledi.

Yüksekova'da  başta yaşanan taşıma sorunu konusu olmak üzere ilçede şoförlerin yaşadığı mevcut sorunlar üzerinde duruldu.

Bunların yanısıra havalimanında uçak seferlerinin iptal edilmesine neden olan İLS cihazı,İlçede yetersiz kalan otogar sorunu, güzeldere tüneli ve yeni köprü tüneli gibi konularda görüşüldü.

Şoför esnafının her fırsatta yanında olduklarını belirten Çelik, “Hukuki çerçevede vatandaşımıza ne gerekiyorsa ben yardımcı olmaya hazırım.Yüksekova’nın önemli sorunları var. Bunları da birer birer gidermek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıya Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ömer Çimşit, Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı Kerim Bulut, İlçe  Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna, taksicİ, minibüsçü esnafı, turizmciler, acente sahipleri, galericiler, nakliyeciler ve kooperatif yöneticileri katıldı.

Der-1