Ziyarete ilişkin Hakkari Barosunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Hakkari HDP İl Yönetimi, Yeşil Sol İl Yönetimi ve Milletvekili adayları ile Kentimizin sorunlarını, mesleki sorunları, sandık ve seçim güvenliği konularını görüştük. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

HDP ve Yeşil Sol heyeti daha sonra Hakkari Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etti.

Burada açıklama yapan Hakkari Milletvekili Adayı Avukat Onur Düşünmez, basının kamuoyu oluşturmak gibi çok önemli bir görevinin bulunduğunu belirterek zor şartlarda çalışan basın emekçilerinin işlerini daha rahat yapması için basın özgürlüğünün önemine değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HGC Başkanı Hakan Taş da Hakkari Gazeteciler Cemiyeti olarak bütün siyasi parti ve oluşumlara kapılarının açık olduğunu vurguladı.

Hakkari'de basının ciddi sorunlar ile boğuştuğuna dikkat çeken Taş seçimlerin Hakkari ve Türkiye için hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Hakkari Eski Milletvekili Abdullah Zeydan, 28. Dönem Milletvekili adayı Vezir Parlak ve parti yöneticileri de Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret etti.

Hakkari Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette esnafın sorun ve sıkıntıları ele alındı.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunan Oda Başkanı Muharrem Tekin, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizi ziyaret eden önceki dönem Hakkari Milletvekilimiz Sayın Abdullah Zeydan, Yeşil Sol Hakkari Milletvekili adayı Sayın Vezir Parlak ve HDP il Yönetimi ile mesleki sorunlarımızı ve ilimizin sorunlarını değerlendirdik. Ziyaretleri için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. /il sesi 

Editör: Erkan Çobanoğlu