YÜKSEKOVA – Kadınlar 2’nci Ligi’nde heyecan play off çeyrek final maçları ile devam edecek. D grubunu lider olarak bitiren Yüksekova Belediye Spor, play off elemelerinde Çanakkale Dardanel Spor ile mücadele edecek. Cumartesi günü sahasında Çanakkale ekibini ağırlayacak olan Belediye Spor, taraftarların desteğini bekliyor.

Play off kura çekiminde rakiplerinin Çanakkale Dardanel Spor çıktığını hatırlatan takım teknik direktörü Bayram Yıldırım, “Yüksekova halkına çağrıda bulunmak istiyoruz. Onlar yoksa biz bir kişi eksiğiz. Herkesi Cumartesi günü saat 12’de maça bekliyoruz” dedi.

I 1-43

Maça konstantre olduklarını kaydeden takım futbolcusu Nursel Özkan, “Bu haftaki maçımızı kazanıp Çanakkale’deki maça iyi bir sonuçla gitmek istiyoruz. Bu başarıyı Yüksekova halkımızla yaşamak istiyoruz. Cumartesi günü halkımızı maça davet ediyoruz. Onların desteğine, gücüne ihtiyacımız var. Rakip kim olursa olsun ne küçümsüyoruz, ne gözümüzde büyütüyoruz. Emek vererek play offlara yükseldik. Bu maçı kesinlikle kazanmamız lazım ve kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Takıma ligin ikinci yarısında katılan ve oynadığı futbol ile beğeni toplayan Hamide Şeylan ise moral ve motivasyon olarak üst düzeyde olduklarını belirterek, “Kendimize güveniyoruz. Çanakkale’ye rahat bir şekilde gitmek istiyoruz. Amacımız bu iki maçı atlatıp bir sonraki rakibimizi beklemek. Tüm Yüksekova taraftarlarını maça bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmayın” şeklinde konuştu.

I 2-30

Muhabir: BİLAL TİNAR - ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ