Belediye ekipleri, Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için eş zamanlı olarak, 3 Adet Greyder, 7 Adet Kepçe ve 3 Adet JSB Kazıcı ile gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Mahalle yolları ve bağlı  ara sokaklar  hastane cami ve okul gibi yaşam alanlarına öncelik veren ekipler bu güzergahlarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yüksekova Belediyesi Fen İşlerine bağlı Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için gece gündüz demeden çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

İlçede ki tüm cadde ve sokakların tamamen kardan arındırılıncaya kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirten Tozun" Ekiplerimiz daima hazır bir şekilde bekliyor. Kış boyunca yol açma genişletme ve biriken karları taşıma çalışmaları yürüttük. Yoğun kar yağışlarında ilçede ki yollar kapanmasın diye programlı bir şekilde ekiplerimiz, mesai mefhumu gözetmeden canla başla çalışmalarını yürütüyor. Özellikle yoğun yaşam alanları olan okul, hastane ve camii gibi yerlere öncelik veriyoruz. Olası kazaların önüne geçmek için TOKİ bölgesinde sık sık yol açma ve tuzlama çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Bel9

Bel 6

Bel1

Bel 4

Kaynak: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ