YÜKSEKOVA – Yüksekova’da dün gerçekleştirilen devir teslim töreni ile belediyedeki görevlerine başlayan Eş Başkanlar Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, bugün temizlik çalışmalarına katıldı.

Ellerine çöp poşeti alan eş başkanlar, Cengiz Topel Caddesi’nde ilerleyerek yerdeki çöpleri topladı.  Eş başkanlara belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, DEM Parti ilçe örgütü ve vatandaşlar eşlik etti.

I 2-34

Temizlik çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Eş Başkanı Şoreş Diri, “Kentimizi kayyumlardan temizledikten sonra bugün halkımızla, belediye meclisi üyelerimiz ile Yüksekova’yı temizliyoruz. Kentimizde 8 yıldır kayyumların pisliği vardı. Bütün Yüksekova halkına çağrımız var; herkes evinin önünü temiz tutsun. Bu şehir bizim şehrimizdir. Beraber sahip çıkmalıyız” dedi.

Bugün temizlik çalışmalarının startını verdiklerini kaydeden Eş Başkan Şadiye Kırmızıgül, “Açıkçası çarşımız çok kirli. Yüksekova halkına sesleniyoruz; evimizi nasıl temiz tutuyorsak şehrimizi de aynı şekilde temiz tutmalıyız.Diğer kentler gibi temiz tutmalıyız. Bütün arkadaşlara yardımları için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

I 1-51

Muhabir: BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ