ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ GAZETESİ

Medeniyet,tarih ve kültür gezileri kapsamında 32 öğrenci 5 gün boyunca Nevşehir'in tarihi yerlerini kültürünü tanıma fırsatı bulacak.

Gençlik Merkezi müdürü İlhan Yılmaz Yüksekova Halkın Sesi Gazetesine yaptığı açıklamada, öğrencilerin sosyalleşmeleri için böyle projelerin çok faydalı olduğunu söyledi.

Değişik kültürleri coğrafyaları tanımak adına bunun çok güzel bir fırsat olduğunu belirten Yılmaz " Yaz tatili boyunca hem gençlik kamplarına olan gezilerimiz hem de hem de bu tür gezilerimiz devam edecek.Bu tür etkinliklerimiz gençlerimizin bilgilenmesi,sosyalleşmesi,her alanda aktifleşmesi adına önemli bir bir adım atmasını sağlamaktadır. Öğrencilerimiz bu sayede batıdaki öğrencilerle kaynaşma fırsatı bulacak.

Her fırsatta gençliğin yanında olduklarını vurgulayan Yılmaz şunları söyledi:  Yeter ki bize ulaşın. Gözünüz kulağınız biz de olsun.Bu tür gezilerimizden sizlerde faydalanabilirsiniz.Sizi mutlu etmek bizi mutlu eder. Gezin,dolaşın,öğrenin,eğlenin. Yılmaz desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a Gençlik hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu'na Hakkari Valisi İdris Akbıyık'a Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit'e Gençlik ve Spor İl müdürü Emin Yıldırım'a Hakkari Gençlik Hizmetleri müdürüne ve Gençlik ve Spor ilçe müdürüne çok teşekkür ederim" dedi.

Editör: Ferhat Yiğit