VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ

Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Müdürü Kenan Canan önclüğünde her sene masa başı yapılan kurul toplantısı, bu yıl piknik havasında gerçekleştirildi. 

Okul yönetimi, Karlı köyünün eşsiz ve doyumsuz manzarası karşısında piknik havasında ve mangal başında kurul toplantısını yaptı. 

Kurul toplantısını bu şekilde yapan okul öğretmenleri çok mutlu olduklarını ve toplantının daha keyifli geçtiklerini belirttiler.

Öğretmenlerin stresten uzak, doğayla iç içe bir kurul toplantısı yapmak üzere toplandıklarını belirten Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Müdürü Kenan Canan, “Biz Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak kurul toplantımızı bu sefer ilçenin Karlı köyünde yapmak istedik. Mangal başında ve özellikle dışarıdan gelen öğretmenlerimizin güzel bir ortamda, iyi bir toplantı gerçekleştirdik. Hem öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ilgili genel kararları burada aldık.  Toplantımızı özellikle okul dışı yapmak istedik. Doğayla başbaşa ve öğretmenlerimizin de daha rahat alabilecek bir ortam istedik.  Bizlere ve eğitime desteklerini esirgemeyen Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Atael’e de teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Erkan Çobanoğlu