Van’a giden Başkan Çoğaç ve mahalle muhtarları ilk olarak yeni atanan Van Karayolları Bölge Müdürü Demirhan Erol'u ziyaret etti. 

Karayolları Müdürü Erol ile yapılan görüşmede ilçenin İpekyolu Caddesi'nde bulunan kaldırımlar, Cengiz Topel Caddesi ve Esentepe mahallesinin Pizok TOKİ mevkiindeki yolunun orta tarafında bulunan kanalın etrafına yapılacak bariyerlerle ilgili görüşmeler yapıldı.

Daha sonra Başkan Çoğaç ve Muhtarlar,  Van VEDAŞ Bölge Müdürü Fatih Atalay’a ziyarette bulundu. 

İlçede yaşanan elektrik sıkıntılarını Müdür Atalay’a ileten Başkan Çoğaç ve muhtarlar, sorunların çözümü konusunda görüşmeler gerçekleştirdiler.

Vvv-12

’HERŞEY YÜKSEKOVA’MIZ İÇİN’’

Görüşmelerin olumlu geçtiğini  belirten Başkan Vedat Çoğaç, ‘’Malumunuz ilçenin can damarı İpekyolu, kaldırımlar, orta refüj, elektrik sorunu ve Pizok TOKİ mevkiindeki yolunun orta tarafında bulunan kanalın çevresine yapılacak bariyerler için Karayolları Bölge Müdürü ve Van VEDAŞ Bölge müdürü ile görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemizin sıkıntılarını  müdürlerimize aktardık. Kendileri de bizlere bu noktada en kısa sürede çalışmalara başlayacağını belirttiler. Misafirperverlikleri için Van Karayolları Bölge Müdürümüz Demirhan Erol ve Van VEDAŞ Bölge Müdürümüz Fatih Atalay’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ