YÜKSEKOVA- Sıra gecesi etkinliği çerçevesinde üniversite öğrencileri tarafından birbirinden güzel Kürtçe Müzikler ve Türk Halk Müziği eserleri seslendirildi.

Çiğ köfte yoğuruldu. Yaklaşık 2 saat süren sıra gecesi etkinliği büyük beğeni ile izlendi. Ardından izleyenlere çiğ köfte çorba ve ayran ikramında bulunuldu.

Gençlik Hizmetleri Müdürü Fahri Güldal yaptığı konuşmada gençlerin sanatla sporla ve geleceklerine yön verecek çeşitli etkinliklerle bir araya geldiklerini söyledi.

Burada gençlere umut olmaya çalıştıklarını belirten Güldal “ onların hayallerine ulaşabilmeleri için ortam sağlamaya çalışıyoruz. Burada sadece müzikal bir etkinlik var ama biz bunun sporsal yönünde de aktif rol almaktayız.Sadece bu tür etkinlikler değil de çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman öncü olmaya çalışıyoruz.”dedi.

Merkez 5

Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz ise “Yaklaşık 7 yıldır gençlik merkezinde  çalışarak  üniversiteyi kazanmış 4 yıllık konservatuar ve müzik öğretmenliklerine yerleşmiş öğrencilerimiz bize güzel bir gece yaşattılar.Gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün oldu.Başkanlarımız müdürlerimiz bizi yalnız bırakmadılar.Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Destekleri inşallah devam ettiği müddetçe daha güzel çalışmalar yapacağız. Sayın Valimiz de her seferinde gençlerin yanında olduğunu belirtti. Bu konu da destekleri de  çok büyük. Sayın Bakanımıza da Yüksekova’ya verdikleri hizmetler  ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizi izlemeye devam etsin. İnşallah Gençlik merkezimizde böyle güzel şeylere daha fazla şahit olacağız” İfadelerini kullandı.

Merkez 16

Gençlik merkezinde gerçekleştirilen Sıra Gecesi etkinliğine AK Parti Yüksekova Belediye Başkan Adayı Fatih Arslan, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu,Ak Parti Büyükçiftlik Belediye Başkan Adayı Çayan Çiçek  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin,Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz, Halk Eğitim Müdürü Atilla Yiğit, Gönüllü gençler ve Gençlik merkezi personeli katıldı.

Merkez 18

Merkez 9

Merkez 15

Merkez 19

Merkez2

Merkez1

Merkez 13

Merkez13

Kaynak: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ