Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Gündem

Eğitim Sen İzmir 5 Nolu Şube, Buca'da bir okulun adının "Şehit Esat Oktay Yıldıran İlkokulu" olarak değiştirilmesine tepki gösterdi.

Gündem

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yapılan açıklamada, İzmir'de bir okula Esat Oktay Yıldıran isminin verilmesine yönelik kararı tasvip etmenin mümkün olmadığı...

Yerel

Hakkari Ziraat Odası Başkanı Naif Önal, 2024 üretim yılı ÇKS başvuruları 31 Aralık 2023 tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Spor

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi. Yapılan resmi açıklamayla deneyimli teknik direktöre teşekkür edildi.

Gündem

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremiyle ilgili "11 ilde 6 Şubat depremlerinde gördüğümüz yapı hasarlarından daha fazla...

Yerel

Yüksekova Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde suların kirli olduğuna dair iddialara cevap verdi.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ataşehir’de Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı'na katıldı. Bakan Işıkhan, “Enflasyonun getirmiş olduğu yükü azaltmak...

Gündem

Dr. Ramazan Demirtaş Hakkari'nin deprem riskine ilişkin açıklamada bulundu.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vergisiz telefon ve evlenecek gençlere uygun fiyatlı krediyle ilgili önemli açıklamada bulundu.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği temaları sırasında yeni eğitim öğretin yılında uygulamaya girecek yeni uygulamaları açıkladı.

Yerel

Hakkari Barosu ve Özgürlük için Hukukçular Derneği Hakkari Şubesi, kent merkezi ve ilçelerinde yapılan gözaltılara dair basın açıklaması yaptı.

Ekonomi

Özgür Demitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fahiş kira artışlarıyla ilgili yaptığı açıklama sonrasında, piyasaya müdahale edilmesi halinde ortaya çıkabilecek durumu değerlendirdi.