Tbmm Haberleri

tbmm haberleri ve güncel tbmm gelişmeleri, tbmm ile ilgili tüm video, tbmm fotoğrafları ve tbmm haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Gündem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen TBMM özel oturumunda Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni Anayasa çalışmaları kapsamında...

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Gündem

TBMM Başkanı Bekir Bozdağ, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in devam eden tedavisi nedeniyle istirahahat ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Gündem

Belediye başkanı seçilen CHP'li Abdurrahman Tutdere, Burcu Köksal, Hasan Baltacı ve Ahmet Önal'ın milletvekilliği sona erdi.

Siyaset

Yeni Anayasa temaslarından İYİ Parti’nin kongresine, Kobane Davası karar duruşmasından kabine revizyonu iddialarına Türkiye’yi yoğun bir gündem bekliyor.

Yerel

DEM Parti Hakkâri Milletvekili Öznur Bartın, Yüksekova’da okul servis şoförlerinin yüklenici firmadan ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle kontak kapatmasına ilişkin sorunu meclis...

Siyaset

Siyasetin gündemi yerel seçimler, iş birlikleri ve adaylar. Meclis’te Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin karar okunabilir.

Siyaset

Yargıtay’ın Can Atalay kararının ardından Meclis Başkanı Kurtulmuş ile görüşen 8 muhalefet partisi ortak bir bildiri yayımladı.

Siyaset

Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, öğrencilerin Hakkari merkezine sınav için gitmesini TBMM'ye taşıyarak "Sınavlarının Hakkari merkezde yapılmasının gerekçesi nedir" diye sordu.

Gündem

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, 15 yıl mesleki kıdemi bulunan basın kartı sahibi basın mensuplarına yeşil pasaport içeren teklifi...

Ekonomi

Memur maaşlarına gelen zamla birlikte milletvekillerinin maaşları da artış gösterdi. Emekli milletvekillerinin maaşı 230 bin TL'yi aştı.

Yaşam

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu üyeleri, Van Gölü’nde ağ atan balıkçıları ziyaret etti.