Yüksekovada haber Haberleri

Yüksekovada haber haberleri ve güncel Yüksekovada haber gelişmeleri, Yüksekovada haber ile ilgili tüm video, Yüksekovada haber fotoğrafları ve Yüksekovada haber haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Yüksekova’da bilim ve sanat merkezinde eğitim gören öğrencilere ve velilere yönelik konser verildi.

Yerel

 Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu Yüksekova’da 10.sınıf öğrencisi  yüzde yüz görme engelli kızın org müzik aleti hayalini gerçekleştirdi.

Yerel

Doğalgazın bu yıl da verilmediği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bacalardan çıkan dumandan oluşan hava kirliliği vatandaşları maske takmaya zorladı.

Yerel

Yüksekova’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, denetim komisyonu ve trafik jandarması ekipleri işbirliğiyle taşıma yapan okul servisleri denetlendi.

Yerel

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Büro Amirliği  ekipleri  ilçede 18 yaş altı çocuklara yönelik denetim yaptı.

Yerel

Yüksekova'ya yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Dara köyünde  yaşayan ve köyde daha önceden muhtarlık görevini yürüten Esat Dara 50 yıldır...

Yerel

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Yüksekova halkına nasıl bir belediye başkanı ve nasıl bir belediyecilik anlayışı istiyorsunuz diye sorduk.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Dilimli Barajı sulama ihalesinin yılsonuna kadar yapılarak, 2024 yılında birinci kısmı olan 14 bin 500 dekar arazinin...

Yerel

Yüksekovalılar toplu taşıma araçlarının akşam saat 23.00'a kadar uzatılmasını talep ediyor.

Yerel

Yüksekova'da toplu taşıma araçlarına yapılan yüzde 80 oranındaki zam bugün itibariyle geçerli olmak üzere yüzde 60 olarak güncellendi.

Yerel

Yüksekova'da toplu taşıma araçlarına yarından geçerli olmak üzere yüzde 80 zam yapıldı.

Yerel

Hakkari'nin tanınan simalarından Cüneyt Özbek, yerel seçimlerde CHP Hakkari Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.