Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi

Tüketicilerinin memnuniyetini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren VEDAŞ, Hakkâri kent merkezi, Yüksekova, Şemdinli, ve Çukurca ilçelerinde gerçekleştirdiği işletme ve yatırım çalışmalarıyla hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

Hakkâri genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren VEDAŞ Hakkâri İl Müdürü İbrahim Halil Ağacanoğlu şu açıklamalarda bulundu.

Ağacanoğlu;  “2023 yılı için planladığımız bakım ve onarım ile yatırım projelerimizi birer birer tamamlıyoruz. İl merkezi, ilçeler ve kırsal bölgelerde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızla mevcut şebekemizi daha da güçlendiriyoruz. Yatırım ve işletme projelerimiz kapsamında; ekonomik ömrünü tamamlamış şebeke unsurlarını yeniliyor, Belediyelerce yeni açılan yollarda kalan direklerimizin imar planına göre deplasesini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, ağaç direkli eski şebekelerin yerine beton direkli yeni şebekeler tesis ediyoruz. Önleyici bakım çalışmalarımızla da hâlihazırda arıza oluşturmayan ama arızaya sebebiyet verme ihtimali bulunan unsurların onarımını ya da değişimlerini yapmaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli iyileştirmek amacıyla sorumluluk bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Editör: Erkan Çobanoğlu