YÜKSEKOVA- Son dönemlerde ilçede uyuşturucu bağımlılarının artması İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Bu şahısların kullanmış oldukları metruk binaların tespiti için operasyon düzenlendi.

Bu kapsamda ilçemizde 30 metruk bina tespit edilirken çalışmalar ilçenin Güngör, Cumhuriyet ve Yeşildere mahallelerinde yoğunlaştı. 

20 polis ve 4 ekipten oluşan operasyonda madde bağımlılarına rastlanmazken tespit edilen binalar için gerekli olan işlemlerin yapılması için gerekli birimlerle iletişim kurulacağı belirtildi. 

4 ekip ve 20 personelle operasyon düzenleyen Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Özellikle Güngör, Yeşildere ve Cumhuriyet mahallelerinde çalışmalarımızı arttırdık. Vatandaşlarımızın huzur ve sükuneti için çalışmalarımıza devam edeceğiz.Aldığımız notları gerekli yerlere iletip gerekli işlemlerin başlatılması için çalışmalarımız devam edecektir”

Vcxfsder

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerinden Ahmet Turan Şeker Yüksekova Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada İlçe Emniyet personelleri olarak ilçe genelinde metruk bina tespiti yaptıklarını söyledi.

4 ekip ve 20 personelle operasyon düzenlediklerini belirten Şeker “Özellikle Güngör Yeşildere ve Cumhuriyet mahallelerinde çalışmalarımızı arttırdık. Vatandaşlarımızın huzur ve sükuneti için çalışmalarımıza devam edeceğiz.Aldığımız notları gerekli yerlere iletip gerekli işlemlerin başlatılması için çalışmalarımız devam edecektir”ifadelerini kullandı.

Gfert345

Bfdtr

E-9

D-27

C C-11

Muhabir: ULAŞ GÜVEN - VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ