Kars Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde Kars Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya ; Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan, TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Müge Kaya, Kafkas Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Erol Aydın,  Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Nurullah Karaca, TOBB İletişim Uzmanı Handan Köse, Bitlis KGK Başkanı Bermal Akbay, Ardahan KGK Başkanı Gizem Çınar,  Ağrı KGK Başkanı Edibe Yıldırım Demircan, Tunceli KGK Başkanı Yıldız Gündüz, Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Başkanı İlhan Koçulu, Kars Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Vedat Akçayöz, Kars’ın ilk Kadın Girişimcisi Nuran Özyılmaz, akademisyenler ve davetliler katıldı.
Toplantı öncesi TOBB Bölge il başkanları ile Kars Valisi Ziya Polat’ı ziyaret eden Keskin, bölgede yapılacak muhtemel projeler hakkında bilgi verdi. 

I1-4
Daha sonra Kars Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıda açıklamada bulunan Başkan Keskin şu ifadelere yer verdi;
‘’2007 yılında TOBB çatısı altında çok kıymetli Rıfat Başkanımız öncülüğünde kurulan TOBB KGK bugün 7 bini aşkın üyesi ile ülkemizin en kapsamlı kadın kuruluşudur. Vizyon ve misyonu ile kadınların nitelik ve nicelik bakımından güçlü olmalarını sağlayan ve destekleyen TOBB KGK bugün 81 ilde gönüllülük ilkesi ile öncü olan kadınların yaptığı çalışmalar ile yol almaktadır. Girişimci kadınların işbirliği ve dayanışmalarının genişletilmesi gerektiğini düşünerek görev aldığımız kadın girişimciler kurullarımızın bizlere, illerimizde önemli sorumluluklar yüklediğini hepimiz biliyoruz. Bu vesile ile Bölge toplantımızın illerimize hayırlı olmasını diler, bizlerin bir araya gelmesinde öncülük eden TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Servet Taş’a, TOBB Girişimcilik Müdürlüğü uzmanı Handan Köse’ye,Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına, TOBB Kars Kadın Girişimciler Kuruluna, bölgeden katılım sağlayan  kıymetli KGK İl Başkanlarına bir kez daha teşekkür etti.
TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Müge Kaya ise, 1. Doğu Anadolu Kadın Girişimciler Kurulu Bölge toplantımıza ev sahipliği yapmaktan ve tüm girişimci kadınlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum, dedi.

I2-2

Editör: HABER MERKEZİ