İlçenin Kuruköy mahallesi  ilköğretim okulunda görev yapan Sabiha Şekerci öğrencilerin İngilizceye olan sevgisini ve ilgisini arttırmak için çalışma başlattı.

Okulun kullanılmayan bir sınıfını kendi imkanlarıyla ve okul yönetiminin desteğiyle öğrencilerin görsel açıdan daha hoşuna gidecek şekilde boyattı.

Sınıfın içini de Öğrencilerin İngilizceyi daha iyi somutlaştırabilmeleri için materyallerle renkli görsellerle doldurdu.

Yaklaşık 400 öğrencisi bulunan öğretmen oluşturduğu yeni sınıfta öğrencilerin deneme sınavlarında da başarılı bir performans sergilemesini sağladı.

Oluşturulan sınıfta öğrenciler ingilizce dersini hem daha iyi öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

B X F D G

İngilizce Öğretmeni Sabiha Şekerci  Kuruköy mahallesi İlköğretim okulunda iki yıldır İngilizce öğretmeni olarak görev yaptığını söyledi.

Öğrencilerinin İngilizce derslerine çok hevesli olduğunu aktaran Şekerci şunları kaydetti:

“Ben de okulun imkanlarıyla bir İngilizce sınıfı oluşturmaya karar verdim. Hemen kolları sıvadım. Eylül ayından itibaren sınıfımızı oluşturmaya başladık. Çocuklarla bu sınıfta İngilizce konuşuyoruz. İngilizce şarkılar söylüyoruz.Somut öğrenme materyalleri uygulayarak konularımızı pekiştiriyoruz. Yardımcı kaynaklarımız var. Akıllı tahtaya yüklediğimiz uygulamalarımız var.Güzel ve eğlenceli bir şekilde dersimizi işliyoruz.

Bu sınıfı açtıktan sonra deneme sınavlarında öğrencilerimiz ciddi bir başarı sergiledi.Sınıfa da büyük bir heves ve mutlulukla geliyorlar.”

Öğrencilerde oluşturulan yeni sınıfın çok güzel olduğunu sınıfta eğlenceli vakit geçirip öğretmenlerinin gösterdiği materyallerle ve farklı tekniklerle İngilizceyi çok rahat kavrayabiildiklerini söyledi.