Keskin, hayırlı olsun ziyaretlerine gelecek vatandaşların kendisine getirilecek çiçek yerine ihtiyaç sahibi ailelere ramazan için gıda kolisi alınmasını istedi.

Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Sami Keskin Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, şahsına tevdi edilen görevin ve sorumluluğun farkında olduğunu söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı olarak memleketine ve devletine hizmet edeceğini aktaran Keskin şunları kaydetti:

“Görevime başlamamdan kaynaklı nezaketen çiçek göndermek isteyen dostlarıma burada bir çağrıda bulunmak istiyorum.

İlçemizde ihtiyaç sahibi ailelerin sayısı çok fazla.Ben de bu noktada bana göndereceğiniz çiçeğin yerine bir aileye ramazan yardım kolisi verilmesini istiyorum. Bu çağrıma kulak veren Müsiad Hakkari İl Başkanı Adnan Öveç ihtiyaç sahibi 10 aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Bu durum beni çok mutlu etmiştir. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü süresince Yüksekova’nın spor kenti olması noktasında 7’den 70’e herkesi spora katma ve her evde sporcumuzun olması noktasında göstermiş olduğumuz çabayı Yüksekova Belediye Başkan Yardımcılığı süresince de göstermiş olacağım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Hakkari Valimize, Yüksekova Kaymakamımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ederim."

Muhabir: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ