YÜKSEKOVA – TFF Kadınlar 2’nci Ligi’nde heyecan son hafta maçları ile devam edecek. Ligde play-off elemeleri öncesi son viraja girilirken, D grubunun kaderi son maçlarda belli olacak. Bu sezon başarılı performansı ile futbolseverlerin dikkatini çekmeyi başaran Yüksekova Belediye Spor, 33 puanla D grubunda liderliği elinde tutuyor. Temsilcimizi 32 puanla Batman Belediye Spor, 30 puanla Megapol Spor takip ediyor.

BELEDİYE SPOR’A BERABERLİK YETİYOR

Cumartesi günü Yüksekova Şehir Stadı’nda Batman ekibini ağırlayacak olan Yüksekova Belediye Spor, karşılaşmadan puan ya da puanlar alması durumunda grubu lider olarak bitirip play-off elemelerine katılmaya hak kazanacak.

Deplasman ekibinin olası galibiyetinde ise Yüksekova Belediye Spor’un kaderini Erzincan Gücü Spor- Megapol Spor maçı belirleyecek. Yüksekova Belediye Spor ile Megapol Spor arasında ikili averajın eşit olması nedeniyle, iki takımın genel averajına bakılacak.

Play-off elemerinde kendi kaderini belirlemek isteyen temsilcimiz, mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı Batman maçında taraftarların desteğini bekliyor.

BELEDİYE SPOR'DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Cumartesi günü oynanacak maçın çok kritik olduğunu kaydeden takım futbolcu Kübra Şen, “Yönetimizin özverisi, hocalarımızın teknik ve taktik bilgileriyle, tecrübeli ablalarımızın ve yerlilerimizin oluşumlarıyla belli bir düzen yakaladık. Ligin son haftası, bizim şampiyonluk maçımız. İlk etapta grupran şampiyon çıkma amacımız var. Daha sonra play-off heyecanı olacak. Tabi bunun için bizim Batman maçını almamız gerekiyor. Cumartesi günü saat 12:00’da kendi evimizde Batman’ı ağırlayacağız. İnşallah çok güzel bir sonuç alırız. Tabiki şimdi arkamızda farklı bir gücün olması gerekiyor. Bize destek verecek olan taraftarımıza ihtiyacımız var. Onlar yoksa biz bir kişi eksiğiz” şeklinde konuştu.

Muhabir: BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ