YÜKSEKOVA- İpekyolu üzerinde bulunan bir binanın alt katında açılan seçim bürosunun açılışına çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya  açılışta yaptığı konuşmada, 31 Mart 2024  Mahalli İdareler seçimlerine  Yüksekova’da da açacakları seçim bürosu ile daha güçlü daha planlı olarak bismillah diyerek halkın huzuruna çıkacaklarını söyledi.

86-61

Dışarıdan ithal adaylarla halkın huzuruna çıkmadıklarını belirten Kaya şunları kaydetti:

“Fatih Arslan kardeşim Yüksekova’mızın bir evladıdır. Bu ağır yükü rabbim ona nasip etmiştir.Elbette görevinin bilincindedir.Bunun farkındadır. Biz de bunun farkındayız.  Yüksekova’mız  güzel şehrimiz, büyük ilçemiz, geçmişinde çok sıkıntılar yaşamış. Bu şerefli ilçemiz inşallah adım adım AK Partimizin Ak Belediyecilik anlayışıyla tanışmış olacaktır.Nasıl ki Şemdinli’mizden Çukurca’mızdan, Durankaya’mızdan bizler son beş yılda ölümsüz eserler bırakmış isek Yüksekova için de öyle olacak. Yüksekova’nın sorunlarını elbette biliyoruz. Sorunları tek tek çözeceğiz Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Açılışa Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Yüksekova Belediye Başkan Adayı Fatih Arslan,Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu,Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Şemdinli Belediye Başkan Adayı Fahri Şakar,Büyükçiftlik Belde Belediye Başkan  Adayı Çayan Çiçek, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcıları Feyzi Yıldırım, Kerim Bulut, ve Akif  Arslan Kurum amirleri  AK Parti kadın kolları ve Gençlik Kolları Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

81-138

82-79

83-57

80-288

87-53

88-117

84-61

90-149

Muhabir: ULAŞ GÜVEN -VİYAN ORHAN/ YÜKSEKOVA HALKIN SESİ