ULAŞ GÜVEN/ YÜKSEKOVA HALKIN SESİ

Gençlik Merkezi tarafından alanda  Geleneksel Okçuluk,El Sanatları Sergisi,Müzik Şöleni,Sokak Oyunları,Dart,Badminton oyunu,Resim sergisi,Yüz Boyama, Deneyap standı ve Akıl ve zeka oyunları yapıldı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar  sergilenen ürünleri incelerken oyunlara da eşlik etti.

 Kültür,Sanat ve Spor dallarında gençlerin çalışmalarının  sergilendiği etkinlik vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz Yaptığı açıklamada,Yüksekova Gençlik Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte Gençlerin Kültür Sanat Spor dallarında  çalışmalarını sergilediğini söyledi.

Çalışmaları sergilemek için 15 Temmuz Şehitler Parkını seçtiklerini belirten Yılmaz,Şöyle konuştu:

“Halkımızın en çok yoğun olarak kullandığı parkta çalışmalarımızı sergilemek istedik. Etkinliğimizin amacı aylardır gençlerimizin yaptıkları çalışmaları burada ki halkımıza göstermek. 40 Bin gencimiz var Yüksekova’da. Bu gençlerimizin kendi alanları doğrultusunda kendilerini geliştirmek için gençlik merkezinde güzel fırsatları olduğunu bilmelerini istiyoruz.

Yılmaz çalışmalarda emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığına,Hakkari Valiliğine,Yüksekova Kaymakamlığına,Geçlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne Gençlik merkezinde ki arkadaşlara ve paydaş kurumlarımıza çok teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

Etkinliğe Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu,İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fatih Anamur  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin ve kurum amirleri katıldı.

Editör: Viyan Orhan