ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ

Bir hafta süren ara tatilde öğretmenler okullarında ki eksiklikleri belirleyerek kolları  sıvamaya başladı.

Okulun duvarlarını boyayıp, koridorları temizleyen öğretmenler, onarılmayı bekleyen kısımları da onardı.

Öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda ders çalışmaları için fedakarca çalışan öğretmenler eğitimin sadece ders vermekle yeterli olmadığını belirtti.

Okul Öğretmenlerinden Tuncay Bayram Yüksekova Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada 4 yıldır 15 Temmuz Şehitleri Anadolu lisesinde görev yaptığını söyledi.

Ara tatili fırsat bilerek kolları sıvadıklarının belirten Bayram şöyle konuştu:

Okulların tatile girmesiyle beraber bizlerde okulumuzla ilgili bir çalışma başlattık.

Okulumuzun duvarlarını boyadık camlarını temizledik. Onarılması gereken yerleri onarmaya çalıştık. Sıralarımız düzelttik hijyen bir ortamın sağlanması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Okullar açıldığında inşallah öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin  daha iyi şartlarda eğitim görmelerini istiyoruz.

Öğretmenlerden Aynur Menge ise Eğitimin sadece sınıfa  girip ders anlatmaktan ibaret olmadığını belirterek, Ara tatilde evimizi bırakıp okula geldik. Öğrencilerimiz için sınıfları temizledik. Eğitim için hazır duruma getirmeye çalıştık. Sınıfları boyadık tahtaları temizledik. Masaların üstünü temizledik düzene soktuk. Yaptığımız işi içtenlikle ve severek yapmak lazım. Okulu ev gibi bilip o bilinçle kullanmak lazım. dedi.

Editör: Erkan Çobanoğlu