Ulaş Güven /Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi

Yüksekova'da inşaatı devam eden okullardan Çok Programlı Anadolu Lisesi 16 derslikli, Aksu köyü İlk ve Ortaokulu 12 derslikli, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binası 12 derslikli ve  8 derslikli  bir Anaokulu bu sene içerisinde eğitim ve öğretime hazır hale getirilmeye çalışılıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael  ile yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Yapımı biten okullarda öğrenciler ders başı yapacak
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Halkın Sesi Gazetesine yaptığı açıklamada, İlçede yapımı devam eden okullarin bir an önce bitirilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Yüksekova'nın öğrenci potansiyelinin çok fazla olduğunu belirten Atael" ilçede okul eksiğimiz var. Yapacağımız okullarla bir nebze bu eksikliği gidermeye çalışıyoruz. İlçemiz eğitim alanında çok önemli başarılar elde ediyor. Burada okuyan öğrencilerimizin okuma azmi bizi heyecanlandırıyor. Biz onlara ne kadar güzel şartlarda eğitim verebilirsek o kadar başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Ferhat Yiğit