Yekdasder Haberleri

yekdasder haberleri ve güncel yekdasder gelişmeleri, yekdasder ile ilgili tüm video, yekdasder fotoğrafları ve yekdasder haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Konur –Aktütün Şehit Jandarma Teğmen  Nadir Ozan ilkokulu ile Dereyanı mezrasındaki çocuklara giyim yardımında bulunuldu.

Yerel

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde sonbaharın gelmesiyle birlikte renk cümbüşüne bürünen ağaçların güzelliği yerli ve yabancı birçok turisti mest ediyor.

Yerel

Yüksekova Ekolojik, Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü (YEKDASDER) üyeleri Van'ın son zamanlarda gözde turistlik mekanlarını gezdi.

Yerel

Yüksekova Ekoloji Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü (YEKDASDER) üyeleri, Türkiye’nin en yüksek ikinci dağı olan olan 4 bin 135 rakımlı...

Yerel

Yüksekova Ekolojik, Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübün (YEKDASDER) üyeleri, Şemdinli ilçesindeki buzul göllerine doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova Ekoloji Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü üyeleri, Kaval ve Ori şelaleleri çevresine atılan çöpleri temizledi.

Yerel

Yüksekova Ekolojik Platformu Dağcılık ve Spor Derneği (YEKDASDER) üyeleri, Türkiye'nin en yüksek ikinci zirvesi olan Uludurok'un yer aldığı Cilo Dağları'nın...