BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ 
ŞEMDİNLİ
- Sonbahar mevsiminin en ihtişamlı yaşandığı yerlerden birisi olan Şemdinli’nin yüksek kesimleri, doğanın muhteşem renk cümbüşüne ev sahipliği yapmaya başladı. Mevsim başlangıcı ile birlikte yüksek kesimler ve ormanlık alanlar adeta bir tablo gibi renklendi. Sarıdan kızıla, turuncudan mora kadar uzanan renk tonları bölgeyi büyüleyici bir atmosfere bürürken, doğa yürüyüşçüleri ve fotoğraf tutkunlarının uğrak adresi oldu. 
Fotoğraf albümüne sonbahar teması eklemek isteyen birçok vatandaş, Şemdinli’nin kırsal kesimlerine giderek fotoğraf çektiriyor. 

"BÜYÜLEYİCİ BİR GÜZELLİK VAR"

Yüksekova’dan Şemdinli’ye gelerek doğayı gezen ve sonbahar temalı fotoğraf çeken Murat Akkurt isimli vatandaş, “Şemdinli’nin çok güzel bir doğası var. Biz de bugün buraya gelerek hem temiz havada güzel bir etkinlik yaptık hem de bu manzarada bol bol fotoğraf çektik. Büyüleyici bir güzellik var. Hayran kalmamak elde değil. Tek dileğimiz buraya gelen vatandaşlarımızın doğaya zarar vermemeleri, çöplerini yerde bırakmamaları. Bu doğayı gelecek nesillere daha güzel bir şekilde teslim etmek zorundayız” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ