AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya beraberinde AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve İl Gençlik Kolları Başkanıyla beraber  Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hakkari ve İlçelerinde spor alanında mevcut eksiklikler ve sorunlar Dr. Osman Aşkın Bak’a iletildi.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya yaptığı açıklamada Hakkari ve ilçeleri için güzel müjdelerle döndüklerini söyledi.

Cwer543

Hakkari merkezde çok amaçlı ferdi sporların salon yapımı ve kapalı spor salonunun yapılacağını belirten Kaya şöyle konuştu:

Yüksekova İlçemizde bin 500 kişi kapasiteli çok amaçlı kapalı spor salonu yapılacak. Şemdinli ilçesinde Gençlik Merkezi, Çukurca İlçesinde de çok amaçlı kapalı spor salonu yapılacak.

Yine Esendere beldesinde mini kapalı spor salonu ve semt sahası, Büyükçiftlik beldesinde mini kapalı spor salonu ile semt sahası, Durankaya beldesinde de mini kapalı spor salonu ve semt sahası yapılması için görüşmelerimizi gerçekleştirdik.

Bu eserlerimizi hayata geçirerek yarınlarımıza ışık olacak çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza Hakkari'ye yakın ilgi alaka ve hassasiyetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Muhabir: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ