Mahalle Haberleri

mahalle haberleri ve güncel mahalle gelişmeleri, mahalle ile ilgili tüm video, mahalle fotoğrafları ve mahalle haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari'nin Yüksekova’ ilçesinde Yeni Mahalle’ye bağlı Dilekli ve Yazılı mezraları mahalle oluyor. Hakkari Valiliği, mezranın Yeni Mahalle’den ayrılarak,  “Dilekli Yazılı...

Yerel

Hakkari’de sabah saatlerinde çekilen fotoğraf karesinde doğal gazlı ile doğal gazsız mahalleler arasındaki hava kirliliği farkı gözler önüne serildi.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki bazı mahalle muhtarları, ilçenin sıkıntılarını Karayolları Van Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan’a iletti.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesinde yapılan çalışmalar sonucu mahelleye Aile Sağlık Merkezi kuruluyor.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 3 ayrı mahallede incelemelerde bulunarak, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde ilgili birimlere talimat...

Yerel

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesi’nde yolların uzun zamandır bozuk olması ve düzeltilmemesi mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Gündem

Mardin’in Mazıdağı ve Derik ilçelerine bağlı 33 kırsal mahalle muhtarının da aralarında bulunduğu, 520 üyeli Metinan Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma...

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Cumhuriyet Mahallesinde yapılan çalışmalar sonucu yeni 'Aile Sağlık Merkezi kuruluyor.

Yerel

Hakkari’nin Berçelan Mahallesi Eskiciler Semti sakinleri ilk defa asfalta kavuşmasının heyecanını yaşıyor.

Yaşam

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü projeyle Kayapınar ilçesine bağlı Gözalan Mahallesinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyor.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Esenyurt Mahallesinde bulunan mezarlık dolup yola taşınca mahalle muhtarı Selim Genç, yetkililerden acilen duvar örmelerini istedi.

Yerel

Yüksekova’da İpekyolu üzerinde yer alan kavşağın kapatılması vatandaşları mağdur etti.