Temizlik Haberleri

temizlik haberleri ve güncel temizlik gelişmeleri, temizlik ile ilgili tüm video, temizlik fotoğrafları ve temizlik haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


YÜKSEKOVA

Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan bahar temizliği çalışmaları kapsamında Güngör Mahallesinde bulunan kar döküm noktasında temizlik yapıldı.

Yerel

Yüksekova Belediyesi bahar temizliği çalışmaları kapsamında başlatmış olduğu yol yıkama ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Yerel

Hakkari Belediyesi İtfaiye ve Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlik seferberliği başlatıldı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, il merkezindeki mezarlıklarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yerel

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yeni alınan vakumlu temizlik makinesi alınırken vatandaşlar ise hem şaşırdı hem de...

Yerel

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli bir personel, inisiyatifini kullanarak yaklaşık 350 kilo çöp topladı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında 7 araç ve 40 personelle temizlik çalışması başlattı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin cadde ve sokaklarında temizlik atağı başlattı.

Yerel

Van Erciş’te 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nün anlamına dokunmak adına temizlik etkinliği düzenledi.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki fedakar öğretmenler, eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala okullarını baştan sona temizliyor.

Yerel

Yüksekova Belediyesine bağlı İtfaiye ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çarşı merkezini tazyikli su ile yıkadı

Ekonomi

25 bin TL maaşla kamuya 10.678 personel alımı duyuruldu! Güvenlik, temizlik, zabıta ve itfaiye eri pozisyonları için ilan geldi