Yüksekova da haber Haberleri

Yüksekova da haber haberleri ve güncel Yüksekova da haber gelişmeleri, Yüksekova da haber ile ilgili tüm video, Yüksekova da haber fotoğrafları ve Yüksekova da haber haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova'da inşaatı devam eden yeni hastanenin Mart ayında teslim edilmesinin planlandığını belirtti.

Yerel

Yüksekova’da 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından esnaf iş yerlerinin önünde biriken karları temizledi.

Yerel

Yüksekovalı öğrenciler okul eğitimi akreditasyonu kapsamında Çekya devletine gitti.

Yerel

Devlet Su İşleri DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yüksekova’ya geldi.

Yerel

Yüksekova İlçe Özel İdaresi ekipleri, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu kapanan üs bölgelerinin yolunu ulaşıma açtı

Yerel

Yüksekovalı öğretmen Ümit Bartın ile Denge Erbana Gever grubu farkındalık yaratmak amacıyla doğada erbane ve santur dinletisi sundu.

Yerel

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bir kurum olan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2009 yılından bu yana ilçede hizmet veriyor.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir aracın çarptığı 20 yaşındaki genç ağır yaralandı.

Yerel

Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Hakkari Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede çeşitli suçlardan dolayı cezaevine...

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hizmete giren ''Avsuma Dtm Beyaz Eşya ve Mobilya'' isimli iş yeri yapılan törenle açıldı.

Yerel

 İran’da yaşayan Kürt aşiretleri son yıllarda ve pandemi döneminde dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılarından dolayı düğünlere güncel bir ayar getirdi.

Yerel

Yüksekova’da 2019 ve 2023 yılları içerisinde 300 milyon TL’lik okul yatırımı yapıldı.